Small logo icon

Packrafting:
Het ultieme avontuur voor
Succesvolle teambuilding!

Ze gingen je voor 🤩

Packrafting: een unieke manier van teambuilding

Welkom bij Packraft Travel, de plek waar avontuur en teambuilding samenkomen om je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
Packrafting wordt steeds populairder als teambuildingactiviteit en daar is een goede reden voor! Wandel, fiets en peddel door de prachtige Duitse Eifel of het prachtige Luxemburgse Müllerthalen laat je team uit hun comfortzone stappen en obstakels overwinnen. Letterlijk en figuurlijk.

Ben je op zoek naar een unieke en sportieve manier om de band binnen je team te versterken? Dan is packrafting de perfecte oplossing.

Eric van Dooren
Eric van Dooren
4 October 2023
Super goed geeegeld en echt tof eens wat anders de omgeving te verkennen 🙏❤️
Fenna Deters
Fenna Deters
28 September 2023
Super goed georganiseerd! Twee hele mooie routes gehiked en ge-raft, en op een heerlijke plek overnacht in een glamping-tent. Voor mensen die houden van natuur en een uitdaging zeker een aanrader!
Ursula Kraaijvanger
Ursula Kraaijvanger
22 September 2023
Het was zwaar maar fantastisch. We hadden drie dagen prachtig weer. Dit had wij niet willen missen
Maddalena Giacomozzi
Maddalena Giacomozzi
21 September 2023
very nice weekend, sporty and fun. Equipment is great, instructor really nice. I was happy thought we brought our own food and didn't get the adventure package 😉
Philip Klingeleers
Philip Klingeleers
18 September 2023
Zeer leuke en avontuurlijke vakantie. Fijne afwisseling tussen het hiken/ biken en raften. Aanrader!

Packraft avontuur op maat

Bij Packraft Travel stellen we graag een packraft-avontuur samen dat precies past bij de behoeften en vaardigheden van je team. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende of uitdagende tocht, kiest voor een dagtocht of een meerdaagse expeditie, wilt overnachten in een luxe glamping tent of terug wilt gaan naar de basis … wij zorgen ervoor dat elk aspect van je packrafting ervaring perfect gepland is. Zo wordt elk moment een kans voor je team om te groeien, te leren en samen onvergetelijke herinneringen te maken.

Extra accommodatie, catering of activiteiten toevoegen? Dat doen we!

Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Voordelen van teambuilding

Packrafting biedt een groot aantal voordelen voor teambuilding die verder gaan dan alleen een sportief uitje. Door samen het packraft avontuur aan te gaan, zullen je teamleden:

  • Communicatievaardigheden verbeteren
  • Wederzijds vertrouwen opbouwen
  • Samenwerking bevorderen
  • Ontwikkel leiderschapsvaardigheden
  • Leren conflicten op te lossen
  • Een sterkere band creëren
  • En maak samen onvergetelijke herinneringen

Packrafting: Samen sterker

Ontdek hoe packrafting de dynamiek en band tussen teamleden verbetert.

Packrafting is niet alleen hartveroverend leuk, het biedt teams ook de kans om beter te leren samenwerken, na te denken over wat je echt wilt bereiken of dagelijkse acties en keuzes kritisch te bekijken, zonder de afleiding van telefoons, e-mails of afspraken.

Packrafting kan de samenwerking tussen teams verbeteren door gezamenlijke ervaringen en uitdagingen te creëren. Door samen rivieren te bevaren, leren teamleden elkaars sterke en zwakke punten kennen. Ze ontwikkelen ook effectievere communicatie- en samenwerkingsstrategieën.

Packraft Travel biedt een ontspannen omgeving waarin teamleden conflicten kunnen bespreken en oplossen. Door samen uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen, kunnen teamleden wederzijds respect en begrip opbouwen, conflicten verminderen en effectieve oplossingen vinden.

Activiteiten zoals packraftraces, navigatieoefeningen en gezamenlijke tochten zijn perfect voor teambuilding. Deze activiteiten vereisen samenwerking, communicatie en vertrouwen tussen teamleden, waardoor ze ideaal zijn om een sterk(er) team op te bouwen.

Naast een verbeterde teamdynamiek hebben teamleden ook persoonlijk voordeel van packrafting door het ontwikkelen van vaardigheden zoals probleemoplossing, stressmanagement en meer zelfvertrouwen.

ontmoet je teambuilder

Harko-jan-profile

Harko jan

Gespecialiseerde teambouwer

Over Harko-Jan
Als officier bij het Korps Mariniers weet Harko-Jan als geen ander wat er nodig is om aansprekende teamprestaties neer te zetten onder uitdagende omstandigheden. Inzichten en lessen die hij leerde binnen het Korps Mariniers, waaronder zijn verdere verdieping van het thema teamontwikkeling, deelt hij nu met organisaties die geloven in echte ontwikkeling van mens en organisatie.

Specialiteiten
Harko-Jan begeleidt teams op een onorthodoxe no-nonsense manier. Zijn kracht ligt in het laten zien en ervaren van nog onbekende mogelijkheden door individuen en teams. Harko-Jan weet mensen voor zich te winnen door ze te inspireren en vertrouwen te geven. Hij weet ook hoe hij managers op een respectvolle manier moet spiegelen. Het liefst buiten in de natuur. Daar is de natuur de baas en moeten wij ons aanpassen aan de natuur.

zeg hallo!
en vraag naar de mogelijkheden

Google Logo
5/5

EXPEDITION FOODPACK

Voeg zeker het expeditie voedselpakket toe aan je boeking om je dag te beginnen met een heerlijk vers ontbijt. Blijf gevoed en vol energie met verschillende snacks, energierepen en gevriesdroogde expeditiemaaltijden voor lunch en diner.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

3-DAY TRAIL

€ 59,-