Small logo icon

Bikerafting: Een avontuurlijke combinatie van fietsen en packrafting.

Fietsen: Stel je het geluid voor van je banden die over ruw terrein rollen, de wind die door je haren waait terwijl je langs adembenemende landschappen fietst. Dan heb je plotseling de overgang naar het rustige kabbelende water, waar je peddels het oppervlak raken en je jezelf voortbeweegt op je packraft. Dit is het unieke avontuur dat bikeraften biedt, een samensmelting van fietsen en packrafting.

Inhoudsopgave

Play Video about Youtube-video-bikerafting

Wat is bikeraften?

Bikerafting is een spannende outdooractiviteit die twee populaire vormen van transport combineert: fietsen en raften. Deze innovatieve en opwindende sport stelt outdoorliefhebbers in staat om lange afstanden over land af te leggen met de fiets en vervolgens gemakkelijk over te schakelen op reizen over water.

Het begint meestal met een avontuurlijke mountainbiketocht naar een waterweg (een meer, rivier of kustlijn). Eenmaal bij het water aangekomen, wordt de packraft uit de rugzak gehaald, opgeblazen en de mountainbike aan de packraft bevestigd. De avonturiers kunnen dan aan hun verdere reis over het water beginnen. Zo kunnen ze genieten van het landschap, de natuur en de kick van het peddelen.

Naarmate bikerafting aan populariteit wint, omarmen steeds meer outdoorliefhebbers deze spannende en uitdagende activiteit. Met de vooruitgang in de technologie van de uitrusting en de toenemende interesse in multisportavonturen, zal bikerafting zeker een opwindende en lonende activiteit blijven over de hele wereld.

Voor wie is bikeraften?

Bikeraften is niet alleen voor doorgewinterde avonturiers of liefhebbers van extreme sporten. Bikerafting is voor iedereen die hunkert naar verkenning, ontdekking en verbinding met de natuur. Of je nu een fietsfanaat bent die iets nieuws wil proberen, een ervaren rafter die een ander perspectief zoekt of een natuurliefhebber die een groter gebied wil zien in een beperktere tijd, bikerafting heeft voor elk wat wils.

Bikerafting-team-building

Veiligheid en uitrusting

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Draag de juiste uitrusting zoals een reddingsvest (PFD), helm en beschermende kleding indien nodig. Controleer ook het weer voordat je vertrekt en vooral voordat je het water op gaat. Ga bijvoorbeeld niet het water op als er onweer wordt voorspeld. Daarnaast is het essentieel om de basisprincipes van het bikeraften te begrijpen voordat je aan deze activiteit begint. Deze basisbeginselen en veiligheidsprincipes worden goed uitgelegd tijdens de briefing, zodat je veilig op avontuur kunt gaan.

Moeilijkheid

De moeilijkheidsgraad hangt af van de locatie en het terrein waar je gaat bikeraften. Sommige routes zijn geschikt voor beginners, terwijl andere meer uitdagende paden bieden voor ervaren avonturiers. Het is belangrijk om de moeilijkheidsgraad van een route te evalueren en er een te kiezen die past bij je ervaringsniveau en vaardigheden. Wist je dat onze bikeraft-route ideaal is voor beginners en ook genoeg uitdaging biedt voor de meer ervaren mountainbiker?

Begin je bikeraft avontuur

Ontketen je innerlijke ontdekkingsreiziger, verleg je grenzen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Nieuwsgierig naar je eigen bikeraft avontuur? Klik hier voor meer informatie

Known from
Share:
𝗪𝗲’𝗿𝗲 𝗵𝗶𝗿𝗶𝗻𝗴! 😃 Ben jij op zoek naar een avontuurlijk outdoor job deze lente/zomer? Bekijk dan nu onze vacature van 𝗣𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗲𝘂𝗿 (𝗺/𝘃) in Duitsland of Luxemburg! 🚣‍♂️🥾🚴 𝘌𝘳𝘷𝘢𝘳𝘪𝘯𝘨 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨.

~~~

#hiring #packraftinstructeur #packraftinstructor #vacature #job #packrafttravel #duitsland #luxemburg #packrafting #bikerafting #outdoor #avontuurlijkejob #outdoorinstructor
👋 Deel de packraft ervaring met je vrienden en nodig ze uit om mee te gaan op avontuur in 2024! 🌳

𝗧𝗮𝗴 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗯𝘂𝗱𝗱𝘆'𝘀 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗮𝗰𝘁𝗶𝗲𝘀.

— 
#PackraftTravel #PackraftExperience #PackraftAdventure #AdventureWithFriends #AdventureTime #ExploreNature #OutdoorAdventure #Packrafting2024 #PackraftingFun #PackraftingBuddies #AdventureAwaits #NatureExploration #PackraftingLife #PackraftingTrips #AdventureSeeker #PackraftingTour #NatureLovers #PackraftingAdventures #ExploreTheOutdoors #AdventureIsOutThere #NatureWanderlust #TravelAndExplore #PackraftingFriends #AdventureTogether #OutdoorFriends #TravelWithFriends #PackraftingGoals #AdventureFriends
🌊 𝗩𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 𝗮𝗱𝗲𝗺𝗯𝗲𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿𝘄𝗲𝗴𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗽𝗮𝗰𝗸𝗿𝗮𝗳𝘁 𝗮𝘃𝗼𝗻𝘁𝘂𝘂𝗿

🚣‍♂️ Ontdek verborgen plekken en geniet van de natuurlijke schoonheid van de Eifel.

~~~
#PackraftTravel #PackraftingAdventure #EifelWaterways #WaterAdventures #PackraftingFun #ExploreTheEifel #NatureWanderlust #PackraftingGermany #EifelNature #AdventureAwaits #NatureExploration #PackraftingExperience #WaterExplorations #OutdoorAdventure #PackraftingTour #WaterSports #EifelGermany #ExploreNature #AdventureSeeker #WaterWonderland #PackraftingLife #NatureLovers #PackraftingCommunity #WaterTravel #ExploreMore #PackraftingAdventures #EifelExploration #PackraftingJourney #EifelNatureLover #wateradventurers
Google Logo
5/5

EXPEDITION FOODPACK

Voeg zeker het expeditie voedselpakket toe aan je boeking om je dag te beginnen met een heerlijk vers ontbijt. Blijf gevoed en vol energie met verschillende snacks, energierepen en gevriesdroogde expeditiemaaltijden voor lunch en diner.

2-DAY TRAIL

€ 39,-

3-DAY TRAIL

€ 59,-